Blog a recepty, Strana 29

Lišková omáčka

Letošní rok je bohatým na houby. Zejména na lišky, jež v posledních letech rostly spíše ojediněle. L...

Lívance

Kdo by neznal nadýchané a jemné lívance, luxusnějšího příbuzného klasických palačinek. tejně jako pa...

Jak zpracovat houby, aby vám vydrželi až do zimy

Houbařská sezona je už v plném proudu. Po lese chodí mnoho houbařů s košíky a nosí je domů plné hněd...

Zázračné čisticí houbičky

O těchto revolučních houbičkách už jste dozajista slyšeli. A jestli ne dozvíte se o nich dnes, právě...

Okurková polévka

Léto je v plném proudu, a to teplo bývá občas úmorné. Je ten nejlepší čas vyzkoušet přípravu studené...

Vejce v hořčičné omáčce

Vyzkoušejte tradiční středoevropský recept na vařené vejce v hořčičné omáčce podávané s vařeným bram...

Neutrácejte za dovoz jídla! Co by v dobře vybavené spíži nemělo chybět?

Nevíte, co udělat na oběd a nechce se vám do obchodu? Pro mnoho lidí je pak volba jasná – šup do apl...

Poradíme, jak ihned poznat rozdíl mezi marmeládou a džemem

Chleba s marmeládou je česká snídaňová klasika, kterou mají rádi mladí i staří. Střední Evropa je ob...

HiPP – to nejlepší z přírody, pro přírodu i pro Vaše děti

Věděli jste, že značka HiPP je největším zpracovatelem BIO surovin? Že ne? Ano, je tomu tak již něko...

Borůvkové koblihy s polevou

Lesy jsou plné krásných modrých kuliček borůvek. Jaké recepty s nimi byste měli vyzkoušet? Borůvkové...